Cazare în Bacău-Hotel Karo ★★★ Restaurant | Terasa | Parcare

Politica de rezervare / anulare.

Anularea Rezervarii.

Anularea este gratuita si suma va fi restituita integral daca rezervarea este anulata sau modificata cu pana la 7 zile inainte de data sosirii, fara a se percepe penalitati.

Pentru anularile facute intr-un interval mai mic de sapte zile, dar pana in 24 de ore inainte de data sosirii, se percepe contravaloarea a 50% din suma platita.

Pentru anularile facute in aceeasi zi cu data rezervarii, se percepe contravaloarea a 90% din suma platita.

In caz de neprezentare hotelul isi rezerva dreptul de a elibera camera/camerele pentru restul sejurului.

Cazarea oaspetilor.

Check-in: dupa ora 14:00.

Check-out: 07:00-12:00.

Tarifile includ TVA-ul si micul dejun. Micul dejun se poate servi intre orele: 07:00 – 10:00.

Tarifele difera in functie de perioada si de tipul de camera pentru care optati.

Modalitati de plata.

Plata se va realiza prin intermediul platformei EuPlatesc.ro, iar cartile de credit acceptate sunt: Visa sau Mastercard.

Spatiul de parcare.

Este posibila parcarea la proprietate, in limita locurilor disponibile. Clientii hotelului li se ofera parcare gratuita. Desi luam toate masurile de precautie , nu ne asumam responsabilitatea in caz de furt sau de daune pe suprafeta proprietatii noastre.

Siguranta obiectelor personale.

Nu ne asumam nicun fel de raspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incinta proprietatii, hotelului, restaurantului.

Animalele de companie.

Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.

Comportament.

Ne rezervam dreptul de a refuza cazarea sau servirea in restaurant a clientilor in stare de ebrietate, nepoliticosi sau turbulenti care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjeaza alti clienti.

In hotel nu este permis consumul de bauturi si alimente din exterior. De asemenea este interzis excesul de bauturi, sonorizarile de volum ridicat atat in interior cat si in exterior, sau la ore care deranjeaza pe ceilalti turisti cazati.

Fumatul.

Nu este permis fumatul in camere sau in spatii publice.

Restaurant.

Restaurantul este deschis intre orele: 07:00-23:00.

Micul dejun se poate servi zilnic intre orele: 07:00 – 10:00.

Pentru a da curs cererilor suplimentare (spre exemplu: restrictii de consum alimentar, alergii , vegetarieni) va rugam sa le mentionati in incinta hotelului catre personalul angajat la receptie.

Modificari ale politicii hotelului.

Politica hotelului poate fi modificata fara a se face notificari in prealabil.

In cazul nerespectarii uneia sau mai multor restrictii din acest regulament, hotelul isi rezerva dreptul de a actiona conform legii pentru incalcarea proprietarii private sau a regulilor interne ale acestuia.

Hotel Karo