Cazare în Bacău-Hotel Karo ★★★ Restaurant | Terasa | Parcare

Mediteraneea

Aperitive spaniole

Tapas

  • Patatas alioli (200g) 12 lei

    Cartofi în sos de maioneză și usturoi
    French fries with mayo and garlic

  • Pulpo al whisky (200g) 35 lei

    Caracatiță, whisky, sos de roșii, miere
    Octupus, whisky, tomato sauce, honey

  • Calamar a la Andaluza (200g) 33 lei

    Calamar, făină, sare, dressing
    Squid, flour, salt, dressing

  • Calamar in salsa verde (200g) 30 lei

    Calamr în sos verde
    Squid in green sauce

  • Camarones a ajillo (150g) 32 lei

    Creveţi în sos de usturoi
    Garlic shrimps

  • Pulpo a la Gallega con patatas (200g) 38 lei

    Caracatiţă la grill cu cartofi
    Grilled octopus with potatoes

Una receta por si misma no tiene alma, es tu trabajo darsela…

O reţetă nu are suflet de la sine, este treaba ta să îi dai unul

Executive Chef

Fel principal

Main course

  • Brochette Pincho Moruno (400g) 35 lei

    Frigărui de porc spaniole / Spanish pork skewers

  • Mejillones al vino blanco (500g) 40 lei

    Scoici în vin alb / Mussels in white wine

  • Zarzuela de mariscos (400g) 50 lei

    Fructe de mare în sos de roșii / Seafood stew

  • Mar y Terra / Surf and Turf (350g) 70 lei

    Mușchi de vită cu creveţi la grătar / Fillet mignon and grilled shrimps

  • Paella Española con Pollo y Chorizo (450g) 45 lei

    Paella cu pui și cârnaţi chorizo / Chicken and chorizo

  • Paella Española con Mariscos (450g) 50 lei

    Paella cu fructe de mare / Seafood Paella

  • Paella Española con Langosta** (900g) 150 lei

    Paella cu homar / Lobster Paella

  • El plato gordo del Chef Jose** (1000g) 135 lei

    Platou cu fructe de mare (creveți, midii, calamar, sepie, barbun/doradă)
    Seafood platter (shrimps, mussels, squid, cattlefish, mullet/bream)

Hotel Karo