Cazare în Bacău-Hotel Karo ★★★★ Restaurant | Terasa | Parcare

DESPRE NOI

Cazare în Bacău – C&C Resort Karo

Spatiile de cazare sunt disupse in doua corpuri: Karo si Berna

Hotel

Cazare în Bacău – C&C Resort Karo, este locul in care poti lasa in urma agitatia zilnica si te poti bucura de momente indelungate de rasfat. Este pozitionat la doar 4 km de centrul orasului, la maxim 10 minute de mers cu masinia, iar pozitia sa privilegiata ofera o priveliste panoramica a Bacaului si imprejurimilor.

Intr-un cadru verde, in mijlocul naturii, ne poti fi oaspete in camerele confortabile, utilate cu tot ce ai nevoie, sau poti petrece o zi relaxanta in gradina noastra, pe terasa amenajata, unde servirea impecabila completeaza preparatele desavarsite ale bucatariei noastre. Aici, vei descoperi o atmosfera primitoare, servicii realizate cu pricepere, preparate traditionale romanesti si facilitati de prima clasa, toate acestea formand o oaza de liniste, in care tu vei fi personajul principal.

Ai nevoie de o cazare în Bacău – C&C Resort Karo , contactează-ne!

Camere

In functie de scopul vizitei dvs., locatia noastra are capacitatea de a acomoda pana la 64 de persoane astfel:

3 CAMERE SINGLE (1 PERSOANA)

27 CAMERE DOUBLE (MAXIMUM 2 PERSOANE/CAMERA)

3 CAMERE DOUBLE, CU CANAPEA EXTENSIBILA (MAXIMUM 3 PERSOANE/CAMERA)

1 APARTAMENT, CU 2 CAMERE (MAXIMUM 4 PERSOANE)

Camerele amenajate la cel mai inalt standard de calitate impus, echipa profesionista si serviciile oferite transforma sederea dvs. la C&C Resort Karo, într-o experienta placuta si memorabila.

Camere - Hotel Karo
Restaurant - Hotel Karo

Restaurant

Restaurantul hotelului Karo este printre cele mai spatioase din Bacau, avand o capacitate maxima de 120 de locuri. Savurarea specialitatilor este cu atat mai placuta cu cat este desfasurata intr-un cadru intim si discret, precum cel al restaurantului nostru. Aici vei gasi bunatati rafinate si cele mai bune retete din bucataria romaneasca, ce iti vor delecta papilele gustative.

Te asteptam la Restaurant KARO pentru a descoperi bucataria traditionala romaneasca, dar si bucataria internationala, alaturi de cei dragi tie. Intr-o atmosfera placuta, vei descoperi gustul desavarsit al tuturor bucatelor pregatite cu multa daruire, iar buna dispozitie si amabilitatea personalului nostru vor intregi vestita ospitalitate.

Meniu

Terasa

C&C Resort Karo dispune si de o terasa, care poate intampina pana la 80 de oaspeti, ce doresc sa se delecteze cu bunatatile casei si sa se relaxeze intr-o atmosfera placuta.

În anotimpurile calde, pregătim pentru oaspeți un loc special: Terasa Karo, în aer liber. În acest spațiu deschis, inundat de verdeață, garantăm relaxare, departe de zgomotul și agitația orașului.

Înseninează-ți ziua și hai pe terasa restaurantului Karo! Te bucuri de mâncarea bună și de atmosfera primitoare, indiferent de vremea de afară!

Piscina

Va așteptăm la noua Piscina KARO, o piscină premium într-un cadru natural perfect pentru relaxare și divertisment. Clienții hotelului beneficeaza de 50% reducere.

Înseninează-ți ziua și hai pe terasa restaurantului Karo! Te bucuri de mâncarea bună și de atmosfera primitoare, indiferent de vremea de afară!

Teren Tenis

La C&C Resort Karo iti oferim posibilitatea de a rezerva un teren special amenajat pentru a te bucura de tenis, unul dintre cele mai apreciate sporturi din lume. Terenul de tenis cu zgura naturala este foarte bine intretinut si ofera, cu certitudine, momente placute iubitorilor acestui sport, dar si un antrenament complet si complex.

Asa cum stim ca iti place, la inceputul fiecarul sezon amenajam terenul de tenis KARO cu un nou covor de zgura si cu cele mai moderne conditii de antrenament, pentru a-ti putea oferi o experienta placuta.

Contacteaza-ne acum pentru a rezerva un teren de tenis la KARO si vei avea acces si la vestiare moderne, curate.

Teren tenis - Hotel Karo
Teren Football - Hotel Karo

Teren Fotbal

La C&C Resort Karo iti oferim posibilitatea de a rezerva un teren special amenajat pentru a te bucura de fotbal, cel mai apreciat și jucat sport din lume. Aduna-ti gasca de prieteni si vino sa te bucuri de aceasta activitate, fara a avea grija spatiului sau a conditiilor necesare pentru o experinta sportiva frumoasa. În acest sens, am urmarit ca in constructia lui sa folosim doar materiale de calitate, care sa asigure durabilitate si performanta jucatorilor pe terenul de fotbal Karo, intr-un mediu perfect pentru practicarea celui mai popular sport de echipa.

Contacteaza-ne acum pentru a rezerva un teren de fotbal la KARO si vei avea acces si la vestiare moderne, curate, dar și de dusuri spatioase cu apa calda in permanenta. Bineinteles, după miscare te asteptam sa te relaxezi pe terasa noastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri , va rugam sa completati formularul de mai jos

Hotel Karo