Cazare în Bacău-Hotel Karo ★★★ Restaurant | Terasa | Parcare

PISCINA

PISCINA KARO

Pentru ca ne dorim sa iti fie bine si vara, te asteptam la relaxare, voie buna si multa distractie, la piscina KARO! Fie ca alegi un sezlong, baldachin sau balansoar, te poti destinde intr-o atmosfera invioratoare, alaturi de un coktail sau o bautura racoritoare!
Astfel, sa te bronzezi si sa te racoresti, alaturi de prietenii tai, este usor si distractiv la piscina pusa la dispozitie de Hotel KARO. Stim ca cea mai buna modalitate de a aduce oamenii impreuna si de a le spori sanatatea si buna dispozitie este sa participe la intalniri de grup, pline de energie si voie buna.

PISCINA

Asa ca bucura-te de zile insorite, balaceala, muzica buna, prieteni sau familie si incarca-te cu energie cat mai multa sau, pur si simplu, rezerva-ti cateva momente de relaxare, la piscina KARO! Nimic nu este mai reconfortant decat momentele de tihna petrecute la piscina, dupa o zi incarcata si solicitanta.
Hotel KARO iti pune la dispozitie o piscină cu apa curata, pentru ca tu sa te bucuri de momente linistite in siguranta, sa iei o pauza binemeritata de la agitatia de zi cu zi.

Hotel Karo