Cazare în Bacău-Hotel Karo ★★★★ Restaurant | Terasa | Parcare

EVENIMENTE
c&c KarO RESORT

EVENIMENTE BACĂU - C&C Karo RESORT
NUNTI SI BOTEZURI

Pentru ca un eveniment sa iasa perfect ai nevoie, in primul rand, de un cadru corespunzator. Fie ca te gandesti la organizarea unui eveniment special din viata ta sau unul de tip corporate, atentia la detalii si o buna organizare sunt aspecte esentiale.

Daca esti in cautarea unei locatii in care sa desfasori activitati business (sedinte, workshop-uri, conferinte sau cursuri), C&C Karo Resort iti pune la dispozitie doua sali de conferinta cu o capacitate de 16 sau 60 de persoane, dotate cu videoproiector si ecran. Suntem alaturi de tine atunci cand alegi sa iti conturezi povestea de dragoste, intr-un cadru elegant, special creat pentru tine. Sau petrecerea de botez, unul dintre cele mai emotionante momente din viata proaspetilor parinti.

Evenimente Bacău – C&C Karo Resort, pentru detalii contactează-ne!

IKON - Growing Beauty

Zilele acestea am fost gazdele unui workshop de styling, organizat de IKON – Growing Beauty, care s-a desfășurat în sala de ședințe a Hotelului Karo. Dacă sunteți în căutarea unui spațiu în care să desfășurați activități business: ședințe, workshop, conferințe sau cursuri, Hotel Karo vă pune la dispoziție săli de conferințe de 14 sau 60 de persoane, dotate cu video proiector și ecran.
Evenimente Bacău – Hotel Karo pentru detalii contactează-ne!

Sedinta Rotary

Hotel Karo